Followers

Wednesday, February 13, 2013

SAYA NAK POWERBANK !

assalamualaikum :)

tadi,
beta ter'usha satu pic yg naik kt home insta beta.
lynda_roslan
siapakah beliau? 
beliau model ronasutra.
beliau juga ex-model radiusite.
oke takde masa nk buat iklan. haha
straight to de point, tajuk asal.



pic ni lah yg naik kt home insta i. terusss terbeliak mataa i u'olls tau. 
yellow~ yellow ~ melting! 
help meeeeee, mne nak cari powerbank comel giler nih!
yes, im addicted wit yellow calour. auwmmm~ haha

beta mmg tgh mencari powerbank. tp still noob, sbb tatau kalau for iphone better yg brape mAh.

so mintak jasa baik kalian mne yg tau bolehlah share2 dgn beta okes?
pakai smartphone takde powerbank ibarat ikan paus yg sesak nafas sesat atas darat.
erkkk? peribahasa apakah? haha.

yelaaaa, kelua dating ke, hangout memane or travel jejauh mmg payah ohh kalau takde powerbank nih. sesak nafas, otomatik tak cukup oxygen tambah2 bile bateri dah kaler merah lampu liplap2.
yeess, i pon die jgk lah jawabnye! pastu charger car lah yg jadi mangse. sampai berebut rebut kadangtu.serius! boleh berbunuh woooiih. haha




ahhhhhhhhh comel giler! geram ! tolonglah pahamm.
really2 in luv wit bendalah kuning nih! byk kaler, tp nak kaler kuning jgk! tak kireeeee !

4 comments:

IFA Athirah said...

apesal la comel sgt natang tu?wrna wrni plak tu.haiyya

dea-solehah said...

haha kannnn? comel gilossssss. harga dye pon comeyyyyy XD

shahril arshad said...

dea.....sy pestime buat blog nie...sbb sy nak cari sorang kawan nama dia pon dea. tapi may be sy salah org...dea yg sy cari kerja kat salah sebuah taska kat ipoh perak. mcm mana sy nak cari dia ehhh...tolong ajar sikit.

tikah_rasha said...

Saya ada menjual powerbank PINENG dgn harga yg berpatutan. Boleh visit https://www.facebook.com/aptechno for more details